За нас

“Добре дошли” на всички, които посещавате за пръв път нашия сайт и “Здравейте отново” на тези, които вече ни познават. За нас е чест вече 5 години да гледаме как буквално хиляди деца порастват пред очите ни, и щастие да имаме мъничка заслуга за пламъчето в очите им, когато празнуваме заедно. Ние също растем, а нашите дечица също вече щъкат в краката ни и това ни прави двойно по-отговорни в работата ни, защото детското доверие не бива да бъде предавано. Благодарим Ви, че избрахте нас и ще стараем да не Ви разочароваме и занапред.

През годините научихме много уроци, променихме някои неща, добавихме нови, други пък премахнахме все в името на това да предложим кратко, но качествено “меню” на Вас, хората, които ни се доверявате.

За нас е голяма гордост, че работим с невероятните Християна и Ивайло от “Айде Бг”. Дори да не знаете кои са, повярвайте ни, че ако вашето дете е между 8 и 14 години шансът да не ги познава е нищожен. Каналът им в youtube само за малко повече от година събра огромните за нашите стандарти повече от 250 000 последователи. Прекрасното е, че тези двама герои са и прекрасни хора, които освен че забавляват децата ви, ги учат и на важни и интересни неща. Чрез нас Вие можете да поканите Християна и Ивайло на празника на Вашето дете, като за повече информация разгледайте секцията ‘Айде Бг от главното меню.

А сега да Ви поговорим малко и за нас :)

Ние сме група приятели – млади актьори и актриси, израснахме заедно, завършихме образованието си в Театралната Академия, напълнихме една торба опит в агенциите и решихме да създадем нещо ново и различно. А именно парти агенция САМО за деца. Ние не се занимаваме със сватби, абитуриентски балове, тийм билдинг и шоу за възрастни. Ние знаем, че нашата сила (а и нашата слабост) са децата(дори тези, които вече не обичат да бъдат наричани “деца”) и затова сме насочили цялата си творческа енергия към тях.

Какво ви обещаваме?

На първо място честност. Решили сме да вложим сърцето си в тази агенция и затова няма да си позволим да правим неща, които ще накърнят реномето ѝ. Затова никога няма да ви обещаем неща, които после знаем, че няма да изпълним. Доверете ни се и ни задавайте всякакви въпроси, ние ще се опитаме да ви отговорим според опита и знанията си и дори накрая да не ни поръчате, за нас е хубаво, че сме помогнали да организирате празника на вашето дете по-добре. Не се учудвайте, че някога ще ви препоръчаме да вземете някой по-кратък и съответно по-евтин вариант и ли пък направо ще ви отклоним от желанието ви за анимация. Например, ако ни се обадите и искате да ни поръчате аниматор за рожден ден, на който ще има само деца под 3 годишна възраст, ние ще ви препоръчаме да изчакате една година. Опитът ни е научил, че ние сме излишни преди момента, в който можем да осъществим истински диалог с децата, и макар ние винаги да сме готови за това, малките деца са доста предпазливи към батковци и какички с огромни шарени коси и намацани лица. И така трябва бъде.

На второ място професионализъм. Ние ще дойдем на вашия празник, за да го направим по-шарен, по-специален и по-щастлив. Това е отговорна задача и макар да сме весели и забавни, ние се отнасяме отговорно и сериозно към работата си.
Ще бъдем точни, (а когато по някаква причина не успяваме, ще ви се обадим предварително, за не се страхувате, че вашето дете може да остане без аниматор). Няма да ви изядем последните 10 – 15 минути, защото виждаме, че се забавлението тече и никой няма да забележи, че аниматорът си е тръгнал по-рано. Ще бъдем коректни и внимателни.

На трето място – внимание към детайла. Преди години, още като студенти, двама от нас имаха късмета да работят едно лято в Дисниленд, Калифорния. Това, което ни изуми там, беше именно това внимание към детайла. Всеки един работник, дори чистачите, са обучени така, че по никакъв начин да не развалят магията, в която са потопени децата. Сега и ние се стремим към това. Всичките ни костюми и реквизит са изработени специално за нас с внимание към нещата, които биха накарали най-малките да повярват, че пред тях стои истински Спайдърмен, Батман или Бен 10. С по-големите пък се държим като с… големи :), защото е важно да ни почувстват като хора, които не ги подценяват, а напротив – ценим това, че пред нас стоят едни прекрасни и умни млади хора.

И накрая, но най-отпред по важност – СМЯХ! Това е ключът за нас. Да накараш едно дете да се забавлява, да чака всеки следващ жест, всяка изненада, всяка игра, да се чувства специалнотова е нашата мисия. А детето се чувства щастливо и благодарно. А ние, и вие тайничко ликуваме встрани.