‘АЙДЕ БГ ПАРТИ

Да, истина е! Християна и Ивайло могат да дойдат на Вашия празник. И не само да дойдат, а и да организират много игри, състезания, предизвикателства и викторина, свързана с youtube канала им. Накрая ще поднесат тортата, ще се снимат с всички деца и ще раздадат автографи.

Ако се питате къде да празнувате, скролнете надолу до края на страницата.

През юли и август ситуацията е следната. След доста натоварените последни месеци Ивайло и Християна ще се отдадат на заслужена почивка и пътешествия след 10.07 и няма да могат да поемат ангажименти до края на август. (Ако планирате да празнувате до 10.07 побързайте, защото почти всичките им възможности са изчерпани). Ние, разбира се оставаме на линия и ще продължим да провеждаме Тематичното Айде БГ парти(същата тематика и игри, но без участието на Ивайло и Християна, за повече инфо скролнете надолу) през цялото лято, като до края на Август има опция за Тематично Айде Бг парти по цялото Черноморие. Партитата по морето ще провежда Милко(познат Ви от канала Ние, нашите и кучето и десетки видеа на Айде Бг), а в София остава Благой(познат Ви от Разпит Challenge, Тъпи Смешки Challenge, Whisper Challenge с Реплика и др.)

Цените за парти с ‘Айде БГ са следните:

60 мин – 225 лв
90 мин – 295 лв

120 мин – двучасовото Айде БГ парти вече е само с DJ :)

За да стане партито още по-раздвижено и разнообразно, ви предлагаме и оферта с DJ.

60 мин с Ивайло, Християна и DJ – 295 лв
90 мин с Ивайло, Християна и DJ – 375 лв
120 мин с Ивайло, Християна и DJ – 455 лв

Ако обичате пинята, предлагаме специално изработена пинята “Бухльо” – цената ѝ е 65 лв.

*Айде БГ провеждат партитата си само в София и околността.

Тематично АЙДЕ БГ парти

За съжаление все по-често се налага да отговаряме със: “Съжаляваме, всички възможни часове до края на месеца за АЙДЕ БГ парти са изчерпани.” Просто Ивайло и Християна са само двама, а Вие, които искате да ги поканите на празника си, сте страшно много. По тази причина създадохме “Тематично Айде Бг парти”. То се провежда най-често от човек, който се е появявал в канала(попитайте ни за вариантите). Той си носи и професионална озвучителна техника за да бъдат по-разнообразни игрите и изпитанията. А както става ясно, всичко е обвързано с така любимия Ви youtube канал – предизвикателства, въпроси, състезания. А накрая рожденикът получава и личен, персонализиран видео поздрав от самите АЙДЕ БГ.

*Ивайло и Християна НЕ присъстват на Тематичното АЙДЕ БГ парти

Цени:

60 мин с аниматор и озвучителна техника – 135 лв
90 мин с аниматор и озвучителна техника – 155 лв
120 мин с аниматор и озвучителна техника  – 185 лв

Къде да празнуваме:

Много често ни питате за място, което бихме препоръчали. Вече има такова – нашите приятели от “Клуб на Фоторепортера”(Подлеза между Министерски съвет и Президентството) са готови да приютят всяко едно АйдеБГ Парти. За контакт с тях, моля попитайте ни при уговаряне на поръчката.