‘АЙДЕ БГ ПАРТИ

Да, истина е! Християна и Ивайло могат да дойдат на Вашия празник. И не само да дойдат, а и да организират много игри, състезания, предизвикателства и викторина, свързана с youtube канала им. Накрая ще поднесат тортата, ще се снимат с всички деца и ще раздадат автографи.

Ако се питате къде да празнувате, скролнете надолу до края на страницата.

За януари за съжаление вече нямаме свободни часове с Ивайло и Християна и Парти с НИЕ, НАШИТЕ и КУЧЕТО. Вариантите, който остава е Тематично АЙДЕ БГ парти(без присъствието на Ивайло и Хриситяна, вижте условията по-надолу)

Записванията за месец февруари ще започнем на 10.01. Ивайло е зает през целия месец февруари и вариантът, който предлагаме в тези случаи е Парти с Християна и Милко от Ние, нашите и кучето. До скоро!

Цените за парти с ‘Айде БГ са следните:

60 мин – 225 лв
90 мин – 295 лв

120 мин – двучасовото Айде БГ парти вече е само с DJ :)

За да стане партито още по-раздвижено и разнообразно, ви предлагаме и оферта с DJ.

60 мин с Ивайло, Християна и DJ – 305 лв
90 мин с Ивайло, Християна и DJ – 385 лв
120 мин с Ивайло, Християна и DJ – 465 лв

Ако обичате пинята, предлагаме специално изработена пинята “Бухльо” – цената ѝ е 65 лв.

*Айде БГ провеждат партитата си само в София и околността.

Тематично АЙДЕ БГ парти

За съжаление все по-често се налага да отговаряме със: “Съжаляваме, всички възможни часове до края на месеца за АЙДЕ БГ парти са изчерпани.” Просто Ивайло и Християна са само двама, а Вие, които искате да ги поканите на празника си, сте страшно много. По тази причина създадохме “Тематично Айде Бг парти”. То се провежда най-често от човек, който се е появявал в канала(попитайте ни за вариантите). Той си носи и професионална озвучителна техника за да бъдат по-разнообразни игрите и изпитанията. А както става ясно, всичко е обвързано с така любимия Ви youtube канал – предизвикателства, въпроси, състезания. А накрая рожденикът получава и личен, персонализиран видео поздрав от самите АЙДЕ БГ.

*Ивайло и Християна НЕ присъстват на Тематичното АЙДЕ БГ парти

Цени:

60 мин с аниматор и озвучителна техника – 135 лв
90 мин с аниматор и озвучителна техника – 155 лв
120 мин с аниматор и озвучителна техника  – 185 лв

Къде да празнуваме:

Много често ни питате за място, което бихме препоръчали. Вече има такова – нашите приятели от “Клуб на Фоторепортера”(Подлеза между Министерски съвет и Президентството) са готови да приютят всяко едно АйдеБГ Парти. За контакт с тях, моля попитайте ни при уговаряне на поръчката.

*Важно:

Айде БГ партита се провеждат само в София и околностите и оптималният брой присъстващи деца е 20. За съжаление не ни е възможно да провеждаме АЙДЕ БГ парти в мол, учебно заведение или парк.