‘АЙДЕ БГ ПАРТИ

!!! ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ !!!
Здравейте, завръщаме се след дълго принудително прекъсване. За съжаление, на този етап Християна и Ивайло все още не могат да посещават партита, но за сметка на това ще можем да ви предложим Тематичното ‘Айде БГ парти, водено от DJ-Аниматор при спазване на мерки за хигиена и дистанциране. Подробностите за Тематично ‘АЙДЕ БГ парти можете да прочетете малко по-надолу.

Вълнуваме се да Ви представим най-новия си продукт – ПАКЕТ “‘АЙДЕ НА ПАРТИ”

Това са пълноцветни картички с ръчно поставени автографи от ‘АЙДЕ БГ, които можете да използвате и като покани за вашето парти. Рожденикът получва специална “рожденическа картичка” ;) За да бъде пакетът пълен, към него добавяме и персонализиран видео поздрав от самите ‘АЙДЕ БГ, който можете да получите по мейл или Viber.  Пакетът е изключително подходящ и за всички рожденици от по-отдалечените населени места, до които не можем да стигнем физически.

Цена:

20 + 1 бр. ръчно подписани картички/покани + персонален видео поздрав и безплатна доставка – 75 лв

!!! НОВО !!!

*Картичките и видео поздравлението от ‘АЙДЕ БГ вече се предлагат и поотделно на цена от 50 лв

Телефон за поръчка: 0882270240

Тематично ‘АЙДЕ БГ парти

За съжаление все по-често се налага да отговаряме със: “Съжаляваме, всички възможни часове до края на месеца за ‘АЙДЕ БГ парти са изчерпани.” Просто Ивайло и Християна са само двама, а Вие, които искате да ги поканите на празника си, сте страшно много. По тази причина създадохме “Тематично ‘Айде Бг парти”. То се провежда най-често от човек, който се е появявал в канала(попитайте ни за вариантите). Той си носи и професионална озвучителна техника за да бъдат по-разнообразни игрите и изпитанията. А както става ясно, всичко е обвързано с така любимия Ви youtube канал – предизвикателства, въпроси, състезания. А накрая рожденикът получава и личен, персонализиран видео поздрав от самите ‘АЙДЕ БГ.

*Ивайло и Християна НЕ присъстват на Тематичното ‘АЙДЕ БГ парти

Цени:

60 мин с аниматор и озвучителна техника – 155 лв
90 мин с аниматор и озвучителна техника – 175 лв
120 мин с аниматор и озвучителна техника  – 195 лв

Ако обичате пинята, предлагаме специално изработена пинята “Бухльо” – цената ѝ е 65 лв.

=====================================================================================

!!!НЕДОСТЪПНО В МОМЕНТА!!!

Да, истина е! Християна и Ивайло могат да дойдат на Вашия празник. И не само да дойдат, а и да организират много игри, състезания, предизвикателства и викторина, свързана с youtube канала им. Накрая ще поднесат тортата, ще се снимат с всички деца и ще раздадат автографи.

Ако се питате къде да празнувате, скролнете надолу до края на страницата.

Цените за парти с ‘Айде БГ са следните:

60 мин – 225 лв
90 мин – 295 лв

120 мин – двучасовото Айде БГ парти вече е само с DJ :)

За да стане партито още по-раздвижено и разнообразно, ви предлагаме и оферта с DJ.

60 мин с Ивайло, Християна и DJ – 305 лв
90 мин с Ивайло, Християна и DJ – 385 лв
120 мин с Ивайло, Християна и DJ – 465 лв

 

*Айде БГ провеждат партитата си само в София и околността.

 

Къде да празнуваме:

Много често ни питате за място, което бихме препоръчали. Вече има такова – нашите приятели от “Клуб на Фоторепортера”(Подлеза между Министерски съвет и Президентството) са готови да приютят всяко едно ‘Айде БГ Парти. За контакт с тях, моля попитайте ни при уговаряне на поръчката.

*Важно:

‘Айде БГ партита се провеждат само в София и околностите и оптималният брой присъстващи деца е 20. За съжаление не ни е възможно да провеждаме АЙДЕ БГ парти в мол, учебно заведение или парк.